Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ایستگاه های بارانسنجی از ۱۴۵ نقطه استان بارندگی گزارش شده که میزان بارش های ۹۴ ایستگاه بیش از ۵۰ میلی متر بوده است.

محسن حیدری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار داشت: همانطور که انتظار می رفت سامانه بارشی فراگیر اکثر نقاط استان را در برگرفت و بارش های قابلی توجهی در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بیشینه بارندگی ها با میزان ۱۸۶ میلی متر از ایستگاه «دستگرد» از توابع نیکشهر گزارش شده که ظهر دیروز اعلام شده و به دلیل قطع بسترهای ارتباطی این شهرستان، میزان بارش های بعد ازظهر و دیشب این ایستگاه، هنوز دریافت نشده است.


مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: از ظهر دیروز تا کنون ارتباط تلفنی هواشناسی استان با ایستگاه های هواشناسی و بارانسنجی شهرستان های نیکشهر، قصرقند و فنوج قطع شده است که به برقراری، اطلاعات بارندگی این مناطق نیز به روز خواهد شد.


حیدری با بیان اینکه همانطور که انتظار می رفت بیشتر بارندگی ها در نواحی مرکزی، غرب و جنوب غرب استان باریده است، گفت: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، از ایستگاه های «مسکوتان» نیکشهر ۱۵۰، مومان بالا کنارک«۱۴۹.۵»، «کهیر» کنارک ۱۴۹، «رئیس آباد» سرباز «۱۲۹»، شهر بزمان ۱۲۷ شهر کنارک ۱۲۶.۵، دلگان ۱۱۷، «بنت» نیکشهر ۱۱۵، «سورکمب» چابهار ۱۱۳، «ساربوک» قصرقند ۱۰۹، شهر راسک ۱۰۷.۸ و «ترشاب» خاش ۱۰۵.۵ و «کهنوک دهپابید» خاش ۱۰۴ میلی متر باران باریده است.


وی ادامه داد: به طور کلی در ۱۴۵ ایستگاه بارندگی ثبت شده که ارتفاع بارش های ۹۴ ایستگاه بیش از ۵۰ میلی متر بوده است. همچنین در ۱۷ ایستگاه بین ۱۰۰ تا ۱۸۶ میلی متر باران باریده است.


عضو ستاد مدیریت بحران هواشناسی سیستان و بلوچستان در ادامه به بارش برف در برخی نقاط استان اشاره کرد و گفت: تا صبح امروز گزارش های مردمی از بارش برف در توابع زاهدان و ارتفاعات حومه شهر، ارتفاعات نصرت آباد، روستای تمندان خاش، ارتفاعات تفتان در خاش و رشته کوه بیرک در مهرستان دریافت شده است.


حیدری در بخش دیگری گفت: بر اساس آخرین الگوهای پیش یابی و مدل های جوی، سامانه بارشی امروز رفته رفته از مرزهای شرقی استان خارج می شود اما تا عصر امروز احتمال بارش های ناچیز و پراکنده در سطح استان وجود دارد.


وی افزود: از امروز با شمالی شدن جریانات روند کاهش دما در استان آغاز شده است که احتمال مه گرفتگی و کاهش شدید دید افقی در محورهای کوهستانی و لغزندگی برخی محورهای مناطق سردسیر استان وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیلاب در سیستان و بلوچستان باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۶۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از بهسازی و روکش آسفالت بالغ بر یک هزار و ۳۸۰کیلومتر از محورهای مواصلاتی تحت پوشش این اداره کل ،طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا، گفت: در سال گذشته ،یک هزار و ۳۸۰ کیلومتر از محورهای حوزه استحفاظی این اداره کل روکش آسفالت شده است که از این میزان روکش آسفالت انجام شده، ۶۷۲.۵ کیلومتر با استفاده از توان ماشین آلات راهداری توسط این اداره کل به صورت امانی انجام شده که موجب صرفه جویی ۶ هزار و ۷۲۲ میلیارد ریالی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از مجموع ۶۷۲.۵ کیلومتر روکش آسفالت که به صورت امانی انجام شده،میزان ۳۱۲ کیلومتر به محورهای شریانی،۲۴۱ کیلومتر محورهای فرعی و ۱۱۹.۵ کیلومتر به محورهای روستایی استان اختصاص داشته است. ‌

کرد یادآور شد: همچنین در سال ۱۴۰۲ با توجه به اینکه نقاط پرحادثه در محورهای مواصلاتی از اهمیت بالایی برخوردار است و این مهم علاوه بر افزایش ضریب ایمن ۷ نقطه پرتصادف رفع شده است.

وی گفت: استان سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۱۱ هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه است که به دلیل موقعیت ترانزیتی وجود بندر چابهار و پایانه های مرزی روکش آسفالت محورها می‌تواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جاده ای ایفا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارش در خوزستان
  • شهر حسینیه اندیمشک پربارش ترین نقطه خوزستان
  • «حسینیه» رکورددار بیشترین میزان بارندگی در خوزستان
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته کرمان اعلام شد
  • فراشبند با ۳۷ میلی متر باران، رکورد دار بارش‌ها
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی در رومشکان
  • بارش‌ها در آذربایجان‌غربی تقویت می‌شود/ثبت ۲۶ میلی‌متر بارندگی در سردشت
  • تداوم بارندگی های شدید در کردستان تا روز جمعه
  • اصلاح ۷ نقطه پرتصادف در سیستان و بلوچستان
  • یزد؛ همچنان کم بارش ترین استان کشور/ سامانه جدید بارشی در استان یزد+ فیلم